Verificari PRAM - Buletine PRAM
Electro Service - Proiectare, Montaj si Service
Electro Service - Proiectare, Montaj si Service

 •    SC ELECTRO SERVICE SRL s-a infiintat in 1994 si este o societate cu capital 100% romanesc. Societatea are experienta de 18 ani in instalatii electrice si este atestata ANRE. ELECTRO SERVICE este o companie specializata in prestari servicii electrice de inalta clasa. Aria noastra de lucru acopera cu mare succes instalatii electrice pentru constructii rezidentiale (apartamente, case, vile) comerciale si industriale, cu capacitate de lucru si desfasurare pe intreg teritriul Romaniei.

     SC ELECTRO SERVICE SRL s-a infiintat in 1994 si este o societate cu capital 100% romanesc. Societatea are experienta de 18 ani in instalatii electrice si este atestata ANRE. ELECTRO SERVICE este o companie specializata in prestari servicii electrice de inalta clasa. Aria noastra de lucru acopera cu mare succes instalatii electrice pentru constructii rezidentiale (apartamente, case, vile) comerciale si industriale, cu capacitate de lucru si desfasurare pe intreg teritriul Romaniei.

     Numele brandului ElectroService s-a nascut din reunirea conceptuala a doua cuvinte: ELECTRO-tehnica si SERVICE-servicii.

     Avand o experienta vasta, atentia pe care o acordam proiectelor de instalatii electrice oferite clientilor si realizarea lucrarilor la standarde inalte ne-a ajutat sa mentinem o crestere constanta si o baza de clienti care apeleaza in mod repetat la serviciile noastre si prin recomandarile carora obtinem noi clienti.

     Pentru noi calitatea si siguranta serviciilor prestate sunt obligatorii. Am format o echipa de electricieni capabili si competenti. Am investit si continuam sa investim in logistica si echipamente performante.

     In 2009 am infiintat SC.ELECTROSERV & SECURITY SRL ce ofera solutii performante de securitate. Societatea este atestata de catre Inspectoratul General al Politiei Romane - Ministerul Administratiei si Internelor.

     Va informam ca ne dedicam promisiunii de a furniza clientilor nostrii servicii de cea mai buna calitate!