Acasa Buletine PRAM » Sisteme de securitate
Verificari PRAM - Buletine PRAM
Electro Service - Proiectare, Montaj si Service
Electro Service - Proiectare, Montaj si Service
 • Acasa Buletine PRAM » Sisteme de securitate


  Sisteme supraveghere      Furnizam solutii complete de securitate destinate in special obiectivelor civile si industriale precum: centre comerciale, magazine, banci, cladiri de birouri, depozite, fabrici, resedinte de lux, apartamente.  Anti efractie   Camere de supraveghere - Printr-un sistem de supraveghere video ai tot timpul un ochi deschis asupra casei de marcat, angajatilor, copiilor, vecinilor, bunurilor ... 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, disponibil pe internet in orice colt al lumii te-ai afla!

    oCamere de supraveghere pentru afacerea dumneavoastra.
     o Sisteme de supraveghere pentru locuinta.
     o Sisteme antiefractie si detectie, senzori de miscare
     o Control acces si sisteme de interfonie - videointerfonie
     o Sisteme anti-efractie HONEYWELL - Sisteme Galaxy Flex


  Politia Romana SFATURI PENTRU PREVENIREA EFRACTIILOR

     Efractiile, spargerile de locuinte, magazine, birouri, sedii ale agentilor economici sunt savarsite de obicei de grupuri de infractori, cu scopul insusirii unor bunuri sau valori. Aceste infractiuni pot fi prevenite printr-o serie de masuri. Iata cateva sfaturi pentru protectia sediilor institutiilor si a magazinelor:

     o asigurati-va un sistem de paza propriu (apeland la serviciile Corpului Gardienilor Publici, detectivi particulari, personal propriu sau alte firme specializate) atat ziua, cat si noaptea;
     o limitati accesul tuturor persoanelor catre locurile īn care va depozitati valorile;
     o asigurati-va usile cu īncuietori tip yala si lacate mai solide (protejate cu un clopot metalic, iar daca se poate, acestea sa fie atipice sau cu cifru) si nu uitati importanta grilajelor;
     o sistemele de alarmare si de anuntare a efractiilor sunt nu numai binevenite, dar si obligatorii (Legea 18/1996); adresati-va agentilor economici care comercializeaza si instaleaza aceste sisteme si verificati daca sunt avizati de Inspectoratul General al Politiei Romāne.

  Acestia va pot oferi sisteme de alarmare si protectie īn mai multe variante:

     o acces in anumite īncaperi numai pe baza de cod sau cartela
     o alarmare fata de patrunderea īn anumite perimetre sau īncaperi (cu sisteme de avertizare sonora sau comunicare catre personalul de paza)
  Mascat    o verificarea īndeplinirii consemnului de catre personalul de paza
     o sisteme de alarmare cu anuntare prin sistem dispecerat, ce asigura protectia la cel mai īnalt nivel de siguranta si care se preteaza foarte bine pentru asigurarea obiectelor de importanta majora (societati bancare, CEC, muzee, expozitii)

  Aceste sisteme performante anunta prin afisarea pe calculator, pe lānga adresa la care s-a produs spargerea, si locul prin care a patruns hotul.

  Informatii preluate de pe site-ul oficial al Politiei Romane
  www.politiaromana.ro